Siirry pääsisältöön

Pikkuruiselle tyttöselle


Tällainen setti lähti tänä aamuna Oulun suuntaan. Annin kummitäti sai tyttövauvan pari viikkoa sitten, joten pikkuiselle piti tietysti ommella jotain. Housut ovat Aution Neuleen valmistamaa trikoota, todella pehmeää ja mukavan tuntoista. Liivimekko/tunika taasen on Hilcon talvifroteeta. Resorit pääntiellä ja kainaloissa on leikattu tuosta housutrikoosta. Kuva on todella huono, iltahämärässä kuvattu ja salama tekee mekon kuviosta ihan suttua:( Opettelen vasta kuvankäsittely ohjelman käyttämistä, joten toivo paremmista kuvista vielä elää!
Housun sivussa ja mekon helmassa on vielä palaset Iinulta tilatusta nauhasta.

Vielä pitäisi saada jotain ompeluksia valmiiksi ennen joulua. Ompeluhaluja kyllä on ja pää pursuaa ideoita. Aikaa kun saisi jostain hieman lisää, parikin tuntia vuorokauteen riittäisi:) Mutta ei pidä stressata, että ehtisi nauttiakin jouluvalmisteluista. Pian se on kuitenkin ohi, joten täytyy tarttua hetkeen!

Kommentit

  1. Hieno setti ja kiva väriyhdistelmä! Edellinen tunika myöskin suloinen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värianalyysi - Kevät - Kirkas Kevät

KEVÄT
Keltapohjaisia, puhtaita ja raikkaita värisävyjä, kukkaan puhkeavan keväisen luonnon värejä. Esimerkiksi luonnonvaalea, kameli, puhdas lämmin punainen, persikat, sitruunankuorenkeltainen, omenanvihreä, lämmin turkoosi.
 Kirkas Kevät
Kokonaisvaikutelma on kirkas ja väritykseltään vastakohtainen. Hiusten väri on keskiruskeista tummanruskeisiin: tummat, harmaita raitoja. Ihonväri on hyvin vaalea ja läpikuultava: posliini, norsunluu tai kirkas beige. Silmät ovat hyvin kirkkaansiniset, sinivioletit, vihreät tai kirkkaat pähkinänruskeat. 
Kirkkaan kevään väritys on enemmän lämmin kuin viileä, mutta värit eivät ole sameita. Värit ovat parhaimmillaan, kun niitä käytetään niin, että ne muodostavat kontrastin, esimerkiksi norsunluu ja punainen tai hiilenharmaa ja lämmin pastellipinkki. Kirkkaan Kevään väriyhdistelmät voivat olla näinkin voimakkaat. Huomaa värien lämmin pohjasävy. 

Meikkivinkit Kirkkaalle Keväälle
Meikkivoide: norsunluu, posliini tai kirkas beige.  Huulipuna: kirkkaanpunainen,…

Vähän asiaa väreistä ja värianalyysistä

Olen viimeaikoina perehtynyt uudestaan väreihin ja etenkin niiden omien parhaiden värien käyttöön pukeutumisessa. Vähän varttuneemmat varmaan muistavat  värianalyysit, jotka rantautuivat Amerikan maalta tänne Suomeen tuossa 80-90- lukujen taitteessa. Itselleni on tehty CMB:n (Color Me Beautiful) analyysi opiskeluaikoinani. Tuolloin yksi osa opintoja oli väri- ja tyylikurssi. Käytiin värioppia ja vartalonmuotoja sekä jokaiselle tehtiin tämä värianalyysi. Meidät opetettiin myös meikkaamaan itselle parhailla väreillä.  Värianalyysissä kartoitetaan henkilön omat värit ja katsotaan mitkä sävyt korostavat näitä värejä pukeutumisessa. Tähän vaikuttavat hiusten, silmien ja ihon väri. Värit jaetaan vuodenaikojen mukaan, joista syksy ja kevät ovat sävyltään lämpimiä ja kesä ja talvi puolestaan viileitä. Analyysistä riippuen värivuodenajat voidaan jakaa vielä jokainen kolmeen alakategoriaan.  Kerron tässä nyt vain tuosta CMB:n analyysistä ja sen perusteista, koska se on minulle tuttu.  Ensimmäinen …
Hyvää Itsenäisyyspäivää!