Yöksi vaiko päiväksi?


Tähän settiin käytin loput sateenkaari kankaasta. Tai jäi sitä ehkä pipon verran... tai sitten unimyssyn... riippuen siitä käytetäänkö tätä settiä nukkuessa vai leikkiessä. Jotenkin itselle tulee tuosta kuviollisesta mieleen yö, vaikka aurinkohan siinä paistaa. Kummallista...

Housut tein joidenkin shortsien kaavalla, vanhemmasta Ottobresta napattu. Alkuperäisessä oli muistaakseni frilla lahkeen suussa ja ihan suora lahje. Näistä halusin tehdä tällaiset resorimalliset. Pikaisessa sovituksessa näyttivät hyvältä päällä. Laitan live kuvan kunhan ehdin. Paita taasen on tehty raglanhihaisen mekon kaavalla, pituutta ja hihaa lyhentämällä. Pääntiellä ja hihansuissa ihan normaalit resorit. En jaksanut pääntielle tehdä kaitaleella kanttausta, laiskotti ja piti saada nopeasti valmista. Helmassa on kaksoistikkaus. Vielä on pari trikoopaitaa vaiheessa ja yhdet housut aloittamatta. Sitten pääseekin leikkaamaan uusia:)

Nyt täytyy kuitenkin lähteä laittamaan koululaiset kouluun, viedä neiti päiväkotiin ja itselläkin olisi työpäivä edessä.

Mukavaa viikonlopun alkua Kaikille!

Kommentit

  1. Mullakin tulee tuosta mieleen yö ja minulla on tuota kaapissa jonkin verran...en tiedä mitä siitä tekisi. Yöpukujakin kun on jo tehtynä ihan tarpeeksi. Kesäksi minäkin ajattelin jotain shortseja keksiä siitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti