Kankaita Saksasta


Viime viikolla posti toi jotain todella odotettua, nimittäin kankaita Saksasta. Olin mukana Janan järjestämässä kimppatilauksessa, mistä vielä kerran SUURKIITOS hänelle! Maltilla tilailin näin ekakertalaiseksi, vaikka uskokaa jos sanon, että mieli kyllä olisi tehnyt enemmänkin. Tällaisia sieltä tuli:
Raidallista trikoota tällä kertaa vihreänsävyisenä ja kahdella erilevyisellä raidalla. Pallollista finecordia oli pakko tilata molemmissa väreissä kun en osannut päättää...

Velourmotiivejakin tilasin. Niillä kun saa mukavasti näköä vaatteeseen. Riikka on tehnyt muuten hyvät ohjeet näiden kiinnitykseen. Ne löytyy täältä.

Sitä milloin näistä kankaista syntyy jotakin valmista, en tiedä. Ovatpa ainakin odottamassa inspiraation iskemistä. Luulen kyllä, että en paria viikkoa kauempaa kestä ompelematta....

Ai niin! Te joilla Kärkkäinen on lähellä ( Oulu, Lahti, Ylivieska), oletteko huomanneet että valikoimaan on tullut strassisilityskuvia? Mun piti jo ostaa kun tytär bongasi hienon koiran kuvan. Hinnatkin oli ihan kohtuullisia, alkaen 1,50e.

Ja sisustuspuolelle oli tullut tekstillisiä sisustustarroja. Ajattelin vielä illalla käydä katsastamassa millaisia ne ovat. Mulla on jokasyksyinen sisustusbuumi menossa, jota tässä olen yrittänyt sitten lääkitä. Etsinnässä ovat mm. säilytyskaluste ja hyllyt tytön huoneeseen, niin ja uus matto. Meidän makkariin uusi päiväpeite, olohuoneeseen sohvat ja matto (verhokangas ja uudet verhotangot on jo hankittu!) ja eteiseen uudet matot. Nyt te ajattelette että se on lopullisesti seonnut!! Valotan sen verran että tämä on pitkä projekti. Sohvakalustoa ollaan etsitty jo viime syksystä asti ja sitä varten säästetty sama aika. Ehkä sen jo ensi jouluksi vihdoinkin saan. Samalla kuitenkin täytyy uudistaa verhot ja matto, täytyyhän??
Kerralla näitä en tule siis ostamaan, eikä sellaiseen mun rahat riittäiskään. Mutta pikkuhiljaa ja hyvä on olla perillä mistä mitäkin löytyy... Että näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa =)

Kommentit

Lähetä kommentti