Pipoja ja herkkulanka

Syysloma on kohta lopussa ja tällä kertaa olen ihan lomaillut. Tarkoittaa sitä, että mitään projekteja, ainakaan suurempia, en ole tälle lomalle haalinut. Olisin toki voinut helposti vielä jatkaakin lomailua, mutta toisaalta on kiva palata töihinkin. 
Ihan kokonaan en sentään laiskotellut, vaan sain ommeltuakin jotain. Pari juttua on vielä keskeneräistä, niistä lisää myöhemmin. 
Kummitytölle ja hänen Isosiskolleen tekaisin tuliaisiksi pipot velourista aplikaatioiden kera. Korvallisilla kangasta on kaksinkerroin, mutta en vuorittanut näitä. Käyvät sitten vielä ensi keväänä, jos nyt ilmat viilenevät kunnolla.


Näin syksyisin minulle iskee aina innostus neuloa jotain, eikä tämä syksy ole ollut poikkeus. Nyt törmäsin aivan upeaan lankaan ja malliin eräässä Suuri Käsityö -lehdessä. Tässä teille vain pieni maistiainen langasta. Valmiin työn näette myöhemmin ;) Lankana Sirdar Indie, 51% villaa ja 49% akryylia ja värimalli tuossa oikealla. Ihanan pehmeä lanka ja joutuisa kutoa. Sopii hyvin tällaiselle "hätähousulle"!

Kommentit