Bellen uudet vaatteet

Lomat on sitten vähäksi aikaa pidetty. Viimeiselle lomaviikolle tytär suunnitteli  ohjelman ja niinpä joka päivä ompelin Prinsessa Bellelle uusia  vaatteita. Nyt nuken vaatekaapista löytyy mm. jumpsuit, mekkoja ja shortsit. Pidimmekin pienen kuvaussession ja otettiin oikein muotikuvia suuren maailman malliin :)Kummityttöni tilasi jo alkukesästä Tähkäpäälle t-paidan ja shortsit. Täti on ollut hieman hidas toteuttamaan, mutta nyt tein oikein sarjatyönä näitä vaatteita. Samalla sai kummitytön isosiskokin Arielille samanlaisen garderobin.  

Tähkäpäälle

Arielille


Kenkäkaupasta saimme kivat laatikot näille lahjoille :)Mieluisia tuntuivat vaatteet olevan. Itse kyllä koukutuin näiden ompeluun ihan täysin. Näihin saa niin hyvin kaikki lopputilkut menemään, että tulee kankaat käytettyä kyllä viimeistä senttiä myöten. 
Oma tyttö säästi rahaa toista nukkea varten ja se tilattiin tuon loman aikana. Viikko sitten nukke kotiutui meille hartaan odotuksen jälkeen. Nyt meillä asustaa Bellen lisäksi Merida :)


Edellä tekemäni vaatteet on tehty Iiven, PrinsessaPienen, Mekkotehtaan ja Ninnuskan kaavoilla. Collegehousut ja topin kaavoitin itse.

On ollut kiva katsoa kuinka ompeluinnostus on siirtynyt tytölle. Tänä kesänä ompelukonetta on käytetty jo ihan itsenäisesti. Kone onkin koko ajan esillä, jotta on helpompi inspiraation iskiessä ryhtyä toimeen.

Pahoittelen hieman heilahtanutta kuvaa, mutta tästä näkyy hyvin miten totista puuhaa ompelu on :) Nämä tossut ja kaavat sulatti äidin sydämen ihan täysin! Nämä on Anni kaavoittanut ja ommellut alusta loppuun itse. Voiko olla enää mitään hellyyttävämpää???


Kommentit

  1. Voi että. Ahkeria ollaan oltu. :) Kivoja vaatteita olet nukeille ommella surauttanut. Hienoa että tyttäriä kädentaidot kiinnostavat. Ihan omaa disainiakin on putkahtanut ilmoille. :D Kyllä voi äiti olla ylpeä. Ties vaikka hänestä tulisi uusi paulasuhonen. ;D

    VastaaPoista
  2. Kiva on ollut katsoa tytön innostusta. Meillä onkin koko ajan ompelukone pöydällä jotta pääsee heti töihin kun ispiraatio iskee. Nykyisin tahtoo välillä olla jonokin koneelle, kun molemmat haluais ommella yhtäaikaa...;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti