Ruler raglanpaita pystykauluksella ja pitsivetoketjulla

Useassa blogissa on viimeaikoina vilahdellut tietyn tyyppinen pystykaulus. Se on näyttänyt sen verran kivalta, että päätin kokeilla minäkin. Omista varastoista löytyi puseroon sopiva ohut collegeneulos, josta olen tehnyt jo vaikka mitä. Sitä oli alkujaan kolmen metrin palanen. Kaveriksi valikoitui kesällä ostettu kärpässienikangas. Malli on sama kuin edellisen postauksen muffinsipaidassa. Kauluksen vain tein tällaisen pystyn ja raglansaumaan upotin vetoketjun. Koska punaista pitsivetoketjua en valmiina tähän hätään saanut, piti sellainen tehdä itse. Onneksi hamsterin kätköistä löytyi juuri oikeanpunainen kapea pitsi :)


Seuraavien kuvien laatu on aika kökkö kun iltahämärissä piti kuvat ottaa. Pusero nimittäin otettiin heti seuraavana päivänä koulukäyttöön.


Tämä OB:n Ruler kaava (4/2013) on osoittautunut erittäin toimivaksi ja helposti muunneltavaksi. Seuraava visio tällä kaavalla on tehdä poolokauluksellinen pusero. Ei mikään tiukka kaulus vaan sellainen hieman putoava, ettei ala ahdistamaan käyttäjää. 

 

Kommentit