Shelly tummana ja vaaleana

Tilasin viime vuoden lopulla Farbenmixilta Shelly -puserokaavan. Tykästyin kaavan muunneltavuuteen ja ensimmäiseksi kokeilin t-paita mallia. Ja niinkuin aina uusien kaavojen kohdalla, kaivelin kangaskaapista vähän vanhempia kankaita testiin. Olen ostanut tämän vaaleapohjaisen Nanson Satumaa -kankaan Löytö-Palasta jokunen vuosi sitten. Ajattelin, että silloinen tytön pinkkikausi menee joskus ohi ja sitten kelpaa vaikka sinisetkin. No eipä kelvannut. Siispä käytin kankaan itselleni. 


Tein helman ihan suorana. Vaihtoehtoisesti helmaan olisi voinut laittaa helmakaitaleen, joka olisi kerännyt väljyyden. Liian väljä tästä ei kuitenkaan tullut ilman kaitalettakaan. Jotenkin yhdistän mielessäni sen kaitaleen siihen Shellyn pitkähihaiseen versioon paremmin. 

Samalla kaavalla tein sitten toisenkin paidan. Tämänkin kangas on noita Löytö-Palan Nansoja, palalaarista ostettu. Ja hyvin marinoitu! Poikkeaa edellisestä ainoastaan sillä, että pääntien- ja hihansuukaitaleet ovat samasta kankaasta. Minkäänlainen resori ei tuohon tuntunut istuvan, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun ja hyvä niin. 

 
Seuraavaksi pitää sitten kokeilla se pitkähihainen Shelly. Tarvikkeetkin ovat jo valmiina kun vain inspis iskisi...

P.S. Kuvien laatu on sitten aika surkea kun kuvattu iltasella joskus marras-joulukuussa. 

Kommentit