Pari valmista vaatetta ja shokkiuutinen

Pihalla on hommat saatu tältä syksyltä pakettiin ja nyt on taas ehtinyt keskittyä näihin sisäjuttuihin. Kesällä ei juuri tullut käsitöitä tehtyä, mitä nyt muutama pakko-ompelu. 
Kankaita sitä vastoin olen ostellut "varastoon" siihen malliin, että nyt niistä pitää sitten saada valmista talven aikana!

Tämä tytön toiveiden mukaan tehty tunika valmistui muistaakseni ihan alkukeväästä tai siinä kesän kynnyksellä. 


  Alkusyksystä koin pienoisen järkytyksen kun aamukahvilla luin päivän lehteä. Siinä oli paikallisen Löytö-Palan loppuunmyynti ilmoitus! Siis loppuunmyynti! En voinut käsittää. Niinpä sinne oli mentävä käymään ja selvittämään mistä oikein on kysymys. 
Ihan suoraa vastausta en luonnollisestikaan saanut, mutta ilmeisesti omistajapariskunnan voimavarat eivät riitä kolmen myymälän pyörittämiseen. 
Tämä kangaskauppa on ollut minun vakikauppani jo yli 20 vuoden ajan ja tuntuu aika oudolta, että kohta sitä ei enää ole. 
Kaupungissa on myös toinen kangaskauppa, mutta se on keskittynyt pääasiassa verhokankaisiin ja asustekankaiden valikoima on aika pieni. Ja hintataso on jonkinverran korkeampi.
Tuolta loppuunmyynnistä olenkin ostellut sitten vaikka ja mitä. Parhaat kankaat kuten kuviotrikoot myytiin tietysti ensimmäisenä ja niitä minäkin hamstrasin kiitettävästi. Vielä viime viikolla tein hyviä löytöjä mm. neuloskankaita 3€/m. 

Tämän setin kankaat ovat noita Löytö-Palan alennusmyynnistä ostettuja. Kuviotrikoo kirahvikuosilla ja leggareiden kangas joustavaa jerseytä. Piristyksenä(tai kammotuksena) turkoosit tikkaukset ja nappilistassa isot napit. 
Molempien pohjana käytetty Ottobren kaavoja. Leggarit ilman muokkauksia ja paita reilusti muokattuna. Omaan makuun paita olisi saanut olla hieman pidempi, mutta käyttäjä oli tyytyväinen. 
Kommentit

  1. Bloggeri temppuili kummasti ja loppuosio jäi todellakin tänne loppuun. Nostan hattua sinulle, joka tänne asti jaksoit rullata....!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti