Joululahjaksi saatua


Tällaisen nukenvaatekaapin toi joulupukki lahjaksi meidän neidille. Tästä en kunniaa voi ottaa itselleni muutenkuin aivotyöskentelyyn osallistumisen osalta, toteutus on täysin Mieheni käsialaa. Tai no, tuon koristelaudan tuohon ylös kylläkin piirsin pahville malliksi. Kaappi on valmistettu liimapuulevystä, joka on ensin petsattu ja sitten lakattu kolmeen kertaan. Kaapin malli on ihan omasta päästä suunniteltu.

Sisältä päin kaappi näyttää tältä. Hyllytilaa on riittävästi ja tietysti tanko, jotta saadaan vaikka mekot ripustettua henkarille. Henkaritkin on itse tehty ohuesta vanerista ja sitten petsattu. Hyvin näytti lahja neidille kelpaavan ja mikä ettei! Meillä ollaan nyt juuri siinä kotileikki-iässä, joten nukkevauvaa hoidetaan kovasti ja pestään ja silitetään sen vaatteita. Saapahan opetella kaappiin järjestämistäkin. Jospa se omakin vaatekaappi alkaisi jossain vaiheessa pysyä siistinä...


Tässä vielä kuva pari joulua sitten lahjaksi saadusta keinuhevosesta. Tämänkin Mieheni nikkaroi tytölle itse. Muistelen että tähän otettiin mallia jostain kirjastosta lainatusta kirjasta. Kovasti on hepalla ratsastettu vaan kohta alkaa tyttö tämän selkään olla jo liian iso:)

Kommentit

Lähetä kommentti