Vanhasta uutta


Tämä on kirppislöytöpusero. Materiaali on ihanan pehmeää ja paksuhkoakin puuvillaa jossa on hieman lycraa joukossa. Värien takia tämä kuitenkin mukaan lähti ja vain eurolla. Pusero oli kooltaan muistaakseni n. 150 cm. Se sai silmissäni heti uuden elämän.


Leikkasin hihansuiden, helman ja pääntien kaitaleet pois. Tilalle tuli resorit. Kauan pähkäilin resorin väriä. Petrooli houkutteli eniten, mutta sellaista ei tähän hätään löytynyt omista eikä kaupasta. Päädyin sitten pinkkiin, yllättäen:) Puseroa en lyhentänyt ollenkaan, joten se on tunikamittainen ja juuri sopiva legginsien kanssa pidettäväksi.


Yllättävän hyvin tunika sopii 5- vuotiaalle vaikka en kaventanut puseroa mistään. Olkasaumakin on oikean mittainen. Hihoja toki lyhensin parikymmentä senttiä ennen resorin laittamista. Tyytyväinen olen lopputulokseen.
Tämä kuva on otettu aamusella ennen hoitoon lähtemistä ja silmät ei meinanneet millään pysyä auki salaman räpsähtäessä:)

Kommentit

 1. Tulipas hieno. Täytyykin 'sillä silmällä' katsella noita puseroita kirppiksellä. =)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno tuli! Hyvinhän tuo pinkkikin resori sopii :) Valmisvaatteista voikin tehdä kivoja löytöjä lastenvaatteisiin. Pitäisi vaan enemmän käyttää hyödyksi, kun nuo kankaatkin on niin kalliita..

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti tunika siitä tuli! Hieno juttu, kun vanhoista vaatteista keksii jotain uutta kivaa!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuunaus. Itse en osaa niin katsoa sillä silmällä vanhoja vaatteita. Olis kyllä hyvä taito. Saa tosi hauskoja vaatteita.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, niitä on aina kiva lukea! Pari viimeisintä kirppiskierrosta olenkin etsinyt vain uudelleenmuokattavia vaatteita:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti