Kangastilaus ja talvimyssy


Nämät kankaat on tilattu Ikasyriltä , tai oikeammin kaksi näistä. Ruskean pilvi- sekä punaisen asuntovaunutrikoon tilasin ja tuon lilan aaltotrikoon sain hyvityksenä viivästyneestä toimituksesta. Tilaukseni oli hukkunut jonnekin, mutta onneksi se löytyi ja sain kankaani. Palveluun olen erittäin tyytyväinen kuitenkin ja tuo hyvityskangas osui ihan nappiin! Kiitos siitä Marikalle!
Mitä näistä ommellaan, sitä en vielä tiedä. Minulla on paha tapa jemmata "parempia" kankaita, joskus pitkänkin aikaa:( Niinkuin muka kauniit kankaat tästä maailmasta loppuisi... Luulen kuitenkin että näistä tehdään pari mekkoa ja paitaa.


Tämän myssyn kappaleet on olleet leikattuna jo jonkin aikaa ja vihdoinkin sain eilen illalla koneen esille. Nopeastihan tämä lopulta valmistui ja kooltaan siitä tuli juuri sopiva Annille. Kangas on niitä "jemmakankaita" jonkin vuoden takaa, enkä kyllä muista millään että mistä sen olen ostanut. Myssyn vuoritin vaaleanpunaisella puuvillavelourilla. Kaava on Ottobren lehdestä 4/2003.


Ilmeestä päätellen omistaja on tyytyväinen uuteen myssyynsä! Jopa isoveli(13v.) tykästyi myssyyn niin, että jätti samanlaisesta tilauksen. Täytyisi nyt löytää tuota kangasta jostain toisen värisenä. Vinkatkaa, jos olette sellaiseen törmänneet jossain:)

Kommentit

 1. Ihana myssy! Täytyy tutustua tuohon lehteen, jos tekisi tuollaisen pipon esikoiselle. Meillä kun on ollut solmittavia pipoja ja eihän hän niitä eskarissa osaa solmia...
  Missä teidän turnaus on? Siis missä jäähallissa? Voin sitten katsoa sulle sopivaa triteks reittiä =).

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Otan selvää tuosta jäähallin sijainnista ja vaikka ilmottelen sulle sitten kun tiedän. Hieno juttu jos viitsit katsoa mulle reitin sinne :)

  VastaaPoista
 3. No niin!! Kiitos että muokasit. Tilasin itse nyt taas suununtainauutiskirjen jälkeen ikasyrilta... Lilat tähdet mm. tulossa joskus. Pitää olla vain kärsiväillinen, mutta se o välttämättä mun vahvuus :-) Entäs sinä??

  VastaaPoista
 4. Jana: Kovasti houkuttelisi ennakkotilaamaan ainakin pilvivelouria ja lisää aaltoja, mutta on pakko saada jotain entisistä aikaiseksi ensin :) Voisi sitten paremmalla omallatunnolla taasen tilatakin! Mitä tuohon kärsivällisyyteen tulee,niin se ei todellakaan ole vahvoja puoliani...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti