Sewing Clothes Kids Love


Joko olette bonganneet tämän uutuuskirjan? Iinun esimerkin innoittamana tilasin kirjan itselleni tuolta samaisesta englantilaisesta nettikirjakaupasta. Nyt odotan jännityksellä kuinka pian se toimitetaan. Toki kirjan julkaisuun on vielä pari päivää aikaa, joten ihan heti sitä en luettavakseni saa... Samalla tilasin muutaman puutarhakirjankin, kun olivat niin edullisia siellä. Toimitusmaksujahan tuolta tilatessa ei mene ollenkaan ja todellakin hinnat olivat alhaisemmat kuin täällä kotimaassa.
Kovin vähän löysin tietoa kirjan sisällöstä, mutta Farbenmixin kaavoja se sisältää 10 eri mallia. Jospa niissä olisi käyttökelpoisia vielä meidänkin tytölle. Tilaamisen vauhtiin päästyäni, ostin myös vähän nauhoja ja Sabrina(MamuDesign)- kaavat Iinulta. En ole ennen noilla kaavoilla ommellut mitään, mutta tykästyin sen monipuolisuuteen ja useisiin eri vaihtoehtoihin. Ja kokoja oli mukavasti isommillekin.

Tänään olen vapaalla ja lähdetäänkin viettämään Annin kanssa tyttöjenpäivää. Lähdetään kampaajalle hakemaan meille uutta ilmettä kevääksi ja sen jälkeen vähän shoppailemaan. Kärkkäiselle oli tullut kivoja kevättakkeja. Ihastuin Tokka Triben kelta-oranssiin takkiin ja täytyy nyt käydä katsastamassa se tarkemmin. Aioin kyllä ommella Annille kevättakin, mutta kuviollisia tuulikankaita on todella huonosti saatavilla. Vai oletteko jostakin löytäneet kivoja kuoseja ja värejä?

Kommentit

 1. Mä tilasin tuon saman kirjan jo muutama viikko sitten, tosin eri paikasta, mutta ei ole vielä näkynyt. :(

  Kärkkäinen kiinnostaisi, kun siellä kai on ihania kankaitakin. ;) Pitänee joskus tehdä retki Lahteen.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin vielä odotellaan tuota kirjaa. Ensimmäinen ennakkotilaus myytiin jo loppuun ja jouduin tälläviikolla tilaamaan sen uudestaan. Josko nyt onnistaisi..
  Kärkkäisellähän on parasta aikaa Sikapäivät eli tuote-eriä todella halvalla. Vallilan verhokankaita ainakin täällä myytiin alkaen 2,90e metri!
  Tuo mainitsemani takki on edelleenkin hankkimatta ja nyt Halpa-Halli mainosti sitä edullisempaan hintaan. Täytyy varmaan suunnata sinne seuraavaksi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti