Ompelemisen tuskia


Nyt tulee tällainen pikapostaus, kun Nukkumatti jo vilkuttelee silmäkulmassa siihen malliin, että pää täytyy tyynyyn pian painaa. Lomat on nyt lomailtu, sekä saumuri että minä. Ompelemisen tuskat alkoi olla jo melkoiset ja saumurin kotiuduttua oli pakko surautella jotain valmiiksi. Joten tällainen mekkonen sitten syntyi. Kaava on itse kasattu useammasta eri kaavasta ja siitä tuli kutakuinkin sellainen kuin pitikin.
Alunperin ajatuksena oli käyttää limeä trikoota tehosteena, mutta jotenkin valinta loppupeleissä osuikin keltaiseen. Ja hyvä niin! Keltainen tekee mekosta ihanan raikkaan ja kesäisen oloisen. Hupun vuorin olisi ehkä voinut jättää poiskin. Se on nimittäin aika painava vuoritettuna.
Kaikenkaikkiaan olen ihan tyytyväinen lopputulokseen ja pahin tuskakin helpotti hetkeksi =)
Mekon trikoot on ostettu Löytö-Palasta ja kuviollinen on luultavasti Nanson malleja.

Vielä sen verran, että edellisen postauksen kirja tuli tänään postissa! Tilasin sen uudelleen viikko sitten kun eka julkaisu ehdittiin myydä loppuun, tai jotain. Jokatapauksessa tänään se sitten tuli ja oli kyllä ihan mielenkiintoinen. Kovin perusteellisesti en vielä ehtinyt siihen syventyä, mutta eiköhän se tule lueskeltua kannesta kanteen vielä monet kerrat!

Kommentit