Sisustuspuuhia


Tämä Löytö-Palasta ostettu kukkakangas innoitti uusimaan Annin huoneen sisustuksen keväisempään kuosiin. Samaa kangasta oli lila/vaaleanpuna sävyisenä, mutta tyttö päätyi tähän väriin, eikä äidilläkään ollut mitään sitä vastaan.


Verhosta tein ihan vaan suoran ja pelkän kapan. Tuohon on helppo myöhemmin lisätä sivuverhot, jos niitä alkaa kaipaamaan. Nyt mennään ihan tällä.


Sisustukseen sopivat pyöreät Rondo matot löytyi Kodin1:stä. Isompi on halkaisijaltaan 133 cm ja pienempi metrin. Vähän jännäsin noita värejä, että mitenköhän osui yksiin. Sisko nimittäin kävi nämät Oulusta ostamassa, enkä itse päässyt näkemään niitä paikanpäällä. Onneksi sopivat hyvin väreiltään ja kooltaan.
Sängynpeitteen kankaat on omaa varastoa. Leikkasin vanhasta parisängynpeitteestä pienemmän, jonka "päällystin" keltaisella, aika vahvalla puuvillakankaalla. Ostin sitä aikoinaan Jyskistä varmaan 10 metriä, tarkoituksena silloinkin tehdä siitä kaksinkertaiset päiväpeitteet poikien sänkyihin. Teinkin, mutta yksinkertaisena, joten kangasta jäi "jokunen" metri muuhunkin käyttöön... No, tulipahan nyt osa hyödynnettyä tytön peitteeseen.


Tämä tyyny tässä on sitten elämäni ensimmäinen tilkkutyö! Onnistui aika hyvin, joitain kohdistusongelmia lukuunottamatta. Sängynpäällä huomasin että keltaista olisi voinut olla vähemmän, mutta täytyy tehdä vaikka pari muuta tyynyä kompensoimaan tätä.
Nyt voikin siirtyä sisustamaan jotain muuta huonetta kun tämä valmistui näinkin nopeasti. Itseasiassa olohuoneeseen ostinkin verhokankaan samalla reissulla. Siinä kait sitten seuraava projekti :D

Kommentit