Kovin paljon ei uutta ole valmistunut viimeaikoina. Syy moiseen pelleilyyn on tietysti tämä helleaalto, joka saa raahautumaan uimarannalle, pihalle, terassille tai muuten vaan ulos =) Saumurikin lähti vaihteeksi omistajalleen päivähoitoon, joten puolivalmiitkaan ei sitten hetkeen valmistu. Jotain kuitenkin ehdin tehdä ja kuvatakin.Jälleen kerran caprileggingsit ja sillä samalla tutulla kaavalla kuin edellisissäkin postauksissa. Kuten todettu, meidän neidille hyvin istuva kaava ja malli. Tälläkertaa tein ohuesta, melkein mustasta farkusta, jota kaapin kätköistä löytyi juuri sopiva palanen. Lahkeisiin tein poikkisauman ja käänsin kankaan toisinpäin. Antaa ilmettä mukavasti. Piristeenä lahkeensuussa vielä Iinulta tilattua maatuska-nauhaa. Saumat olen ommellut näihin kaikkiin capreihin joustavalla suoraompeleella jotta kestävät käytössä paremmin.


Ihan vaan peruspusero Eurokankaan raitatrikoosta, jota ostinkin aika reilun palasen. Vieläkin jäi ainakin t-paita värkkiä. Voi olla että tämä paita saa vielä jonkin aplikaation tms. rintamukseen. Tuntuu että se ehkä sitä kaipaisi. Resori on Löytö-Palasta ja onkin todella laadukasta ja edullista :)

Kommentit

  1. Kivoja vaatteita! Ihanaa tuo raitatrikoo. Oliko palalaarista vai ihan rullalta?

    VastaaPoista
  2. Hi Satu, Thank you so much for visiting my blog and for your nice comment :) I see that you are clever with needel and thread!

    VastaaPoista
  3. PaaPii, kiitos! Raitatrikoo oli löytö palalaarista. Tykkään kovasti sen väreistä, ovat niin kivan kesäiset!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti