TöötTööt!


Kummipoika viettää 3-vuotissynttäreitään huomenna ja saa lahjaksi mm. tällaisen auto-aiheisen svetaripuvun. Kävin muutama viikko sitten naapurikaupungissa, jonka ainoa kangaskauppa sattuu myymään Hilcon kankaita. Valikoima oli yllättävän hyvä. Paljon olisi saanut rahaa menemään, mutta nyt oli järki mukana. Ostin vain tämän autotrikoon ja vähän kuviollista collegea tytön huppariin.


Housujen kaava on Ottobren Saimi koossa 104 cm. Vyötäröä madalsin hieman, jotta sain siihen tuon resorin kuminauhan sijaan. Toivottavasti tuli tarpeeksi napakka. Toiseen lahkeeseen aplikoin sitten tuon auton. Malli on Ottobren Sulo kirjainarkilta. Kopioin kuvan ensin kaksipuoleisen liimaharson toiselle puolelle, jonka jälkeen silitin kuvan kankaalle. Sen jälkeen leikkasin kuvion irti ja silittelin paikalleen. Nurjalle puolelle neulasin irtirevittävän tukikankaan kuvion kohdalle. Sitten vain päällitikkaus suoralla ompeleella reunaan. Toivottavasti kestää hyvin pesussa.


Puseron kaava on myös Ottobresta, tälläkertaa Harava- trikoopaita lehdestä 1/2009. Jätin vain tuplahihan pois ja tein tavallisena raglanhihana. Tämä myös koossa 104 cm. Miehustaa komistaa sama autoaplikaatio sekä syntymäpäiväsankarin nimi. Hihojen samoin kun housujenkin kangas on jerseytä Löytö-Palasta ja väriltään tummanruskea. Kuva vääristää väriä turhaa mustaksi. Resorit on omasta resorikopasta tuollaista meleerattua beigeä. Olisin halunnut tuollaisen vihreän kuin yksi autoista on, mutta eipä sellaista tähän hätään löytynyt :/

Tässä vielä miehustasta kuva vähän lähempää. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, vaikka aplikaatio veikin aika lailla aikaa. On se sellaista näpertämistä, mutta kiva niitä on aina välillä tehdä.
Nytpä lähden paketoimaan tämän puvun ja sitten saapi kohta jännittää tuoko Suomen keihäsmiehet mitaleita.
Mukavaa viikonloppua!!

Kommentit

Lähetä kommentti