Juhlamekko itselle


Tämä juhlamekko valmistui jo aiemmin kesällä ystäväni häihin. Pitkään pitkään aikaan en ole itselleni ommellut ja aloittamiskynnys tuntui olevan aika korkealla. Mekko oli kuitenkin saatava ja kun valmistakaan en (mieleistä) löytänyt kaupasta niin vaihtoehdot kävivät kovin vähiin.

Mekon kaava on Burdasta 7/2005 jota jouduin takakappaleen osalta muokkaamaan uuteen uskoon. Kangas on satiinia Löytö-Palasta ja pakanloppu, joten kaavojen asettelussa menikin sitten tovi jos toinenkin. En voi sanoa että hyvin riitti, mutta riitti kumminkin, enkä joutunut tinkimään helmakappaleiden vinosta langansuunnastakaan =)

Kuvat on otettu juhlien jälkeen, joten suonette anteeksi puvun ryppyisyyden!Vähän arkailin aluksi tuota noin avonaista selkää, mutta malliin se sopi hyvin. Ja niin harvoin pääsee juhliin nykyisin tälläytymään, että voihan se silloin olla jotain erilaisempaa kuin mihin on tottunut. Kyllä tämän mekon ompelun jälkeen jäi sellainen kutina, että jotain muutakin voisi tehdä ja nimenomaan itselle!

Kommentit

  1. Kaunis ja naisellinen juhlamekko! Väri on mahtava! Mukava, kun jätit viestiä blogiini :)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anette! Tykkään itsekin sekä mallista ja etenkin väristä. Kiva nähdä sinut lukijoissa :)

    VastaaPoista
  3. Vau, onpa tosi mahtava mekko! Ihana väri ja kangas! :) Mukavanoloinen tämä blogisi, eksyin ekaa kertaa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti