Ottobre Woman syksy 2010Hei!
Ostin uuden Ottobre Woman -lehden ja löysin siitä heti pari toteuttamisen arvoista mallia. Itseasiassa niitä oli montakin, mutta nämä kaksi nousivat heti kärkikaksikkoon toteuttamislistallani.

Mildred neulewrap on mainio vaatekappale jolla saa mukavasti piristettyä peruspuseroita tai neuleita. Näitä täytyy tehdä useamman värisiä!
Lana neulemekko taasen on niin suloinen ja helppo yhdistää esim. kapeiden farkkujen tai leggingsien kanssa, että on ihan pakko kokeilla.

Alkava syksy tuntuu monella olevan muutosten aikaa. Aloitetaan opiskelut tai uudessa työpaikassa. Niin myös minulla. Uusi työ ja uudet haasteet kutsuvat, jonka myötä työpaikkani on tämän vuoden loppuun toisella paikkakunnalla. Työmatkaan aikaa kuluu 2 tuntia päivittäin, joten blogini päivitys voi välillä venyä. Mutta en minä täältä minnekään katoa ja kun siirryn takaisin kotikaupunkiin töihin niin ompelemiselle jää paremmin aikaakin :)

Eipä tässä muuta tälläkertaa. Mukavaa alkavaa syksyä kaikille entisille ja uusille lukijoille! Teitä uusiakin on tullut mukavasti, tuntuu kivalta!

Kommentit

  1. Samoja malleja minäkin olen vähän sillä silmälllä katsonut. Oletko muuten huomannut neulewrapiin lliittyvän arvonnan Ottobren blogissa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Unaja! Enpä ollut huomannut ja täytyihän sitä osallistua, jos vaikka onnetar suosisi...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti