Pipoja, pipoja

Tällaista olen saanut viimeaikoina valmiiksi. Syksyisin minut valtaa aina innostus kutomiseen, pienimuotoiseen sellaisen. Aiemmin tuli neulottua isompiakin asioita, kuten monimutkaisia kirjoneuleita, joihin ei enään kärsivällisyys eikä aikakaan riitä. En tiedä miksi... Tässä palmikko-nyppypipossa meinasi tulla jo raja vastaan, mutta sain kuin sainkin sen loppuun nyherrettyä! Malli on Novitan talvi 2008 lehdestä ja lankana harmaa  7 veljestä. Pipo on ihan jees, ainoa miinus villalangan kutisemisesta.   

 Edellisen jälkeen pitikin tehdä sitten tällaiset vähemmän vaativat neliöpipot. Mulle ja tyttärelle samanlaiset. Näyttää kuvassa tylsiltä, mutta ovat ihan kivat päässä. Jotain koristusta huutavat tuohon otsalle, jahka siihen keksin. Malli omasta päästä (mittasin päänympäryksen ja laskin tarvittavat silmukat) ja lankana ihanan pehmeä Novitan Sirkus. Täysin tekokuitua, mutta ah niin kutittamatonta!Tämä pipo on muunnos tuosta edellisestä. Alareunassa pätkä 2o 2n joustinta. Muuten samalla systeemillä tehty. Tämä lanka on viime talvista Novita Karusellia. Ilmeisesti kausilanka, kuten tämänvuotinen Sirkuskin. Tässä on kauniit värit ja ostinkin tätä reilummin, joten neulottavaa vielä riittää.

Nyt olen pyöritellyt käsissäni kesälankoja, joita olen aikain saatossa ostellut sieltä täältä. Jos tyttärelle nyt alottaisi vaikka neuletta, se saattaisi jopa ensi kesäksi valmistua! Vielä kun löytäisi hyvän mallin. Mulla tahtoo olla tapana aina soveltaa jollain lailla, harvoin teen kokonaan ihan ohjeen mukaan. Mutta saapahan ainakin omannäköistä jälkeä :) 


 

Kommentit

  1. Upea tuo ylimmäinen pipo! Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Tykkään itsekin, mutta pienissä erissä pidettynä =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti