Pillifarkkujen uusi elämä osa 1

Minulla on viime kaappien siivouskerralta armoton kasa vaatetta odottamassa jatkokäyttöä. Osan heitin jo suosiolla roskiin, mutta kaikkia en raaskinut. Aika ajoin käyn niitä pyörittelemässä ja odotan sitä suurta inspiraatiota. Sellainen iski eilen lauantaina.

Olin jemmannut tytön polvista puhjenneita farkkuja ajatuksena tehdä niistä vaikkapa farkkuhameita kesäksi. Jäin sitten muistelemaan niitä useita pitämättömiä hamosia ja tulin siihen tulokseen että niitä ei kaappiin lisää tehdä. Siispä reiän yläpuolelta farkut poikki ja vähän somistetta lahkeensuuhun ja ta daa, uusi ilme! No, sattuipa sitten niin somasti, että tyttö olikin kasvaa hujauttanut tässä housujen hilloamisen aikana, eivätkä ne enää mahtuneetkaan. Nämä löytyy nyt tuolta huutiksen puolelta. Linkki sivussa. 


 

Lahkeensuussa on kaitale ruutukangasta, vaaleanpunaista nauhaa ja somisteena vielä puinen nappi. Ruutukangas on jämä keittiön verhokappakankaasta ja muut tarvikkeet omista kätköistä.
 

Näihin toisiin capreihin täytyi viritellä toisenlaiset somisteet. Aikani kaappia pengottuani, käsiin osui pitsinauhaa, josta aikoinaan tein omiin häihini itselleni sukkanauhan. Näissä pöksyissä siis romanttinen fiilis, jotain vanhaa...
  

Takataskuun tuli samaisesta pitsinauhasta somiste yläreunaan. Ensin mietin tuota kiinnitystä ompelemalla, mutta sitten hoksasin kiinnittää sen kaksipuoleisella liimaharsolla. Piti kuitenkin testata ensin tilkkuun, että toimiiko. Hyvin toimi ja lopputulos haluttu. 
 

Muutakin on valmistunut, mutta niistä vähän myöhemmin. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille! 
 

Kommentit

  1. Pysyyköhän nuo pitsit pelkällä liimaharsolla, vai ompelitko siitä päältä vielä lisäksi?

    Ihania tuunauksia joka tapauksessa!! <3 Mullakin olis tuolla yhdet polvista risat tyttären söpöt valkoiset farkut, laitetaas idea muhimaan. =)

    VastaaPoista
  2. Ompelin toki siitä pitsin päältä. Ei muuten taitaisi pesuja kestää...=)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti