Pakkaspäivän juttuja

Pakkasmittari näytti eilen illalla -29 astetta. Kuumemittari taas oli plussalla 39 astetta, tytön kainalosta mitattuna. Meillä sairastellaan. Aamulla tytön lukemat oli vähän inhimillisemmät, pakkasmittari taasen oli hurjissa lukemissa, -31 astetta celciusta. Hrrrrr! Ja tällaista on luvattu koko viikoksi, voihan nenä! 
Onneksi sisällä on aina jotain hommaa. Pyykkikone saa laulaa taas päivän, sähkönkulutuksesta viis! Mutta jottei menisi ihan kotitöille koko päivä, piti alkaa tännekin jotain päivittämään.Tiedossa sekalainen postaus housua ja paitaa. 

Keväinen väripläjäys! Oma kaava.

Ottobren Pale Blue Sky -kaavalla.

Perusvelourit Saimi -kaavalla.

Lisää Saimia.

Lahkeeseen lennähti lepakko!

Pikkupotilaan poseeraus.

Eka paita on sellainen väri-ilottelu että heikompaa hirvittää! Tyttö kuitenkin tykästyi, joten äidinkin on vain sopeuduttava...Toivomme pikaista kasvupyrähdystä!
Raitapaidasta tykkään tosi paljon. Kerrankin Ottobrelta sellainen kaava joka sopii hyvin meidän kapoiselle neidille. Hihoissa kivat poimutukset ja raitojen kohdistuskin sujui suuremmitta ongelmitta. 
Sitten seuraa parit Saimit. Tämäkin kaava on todettu hyväksi meille ja sillä onkin valmistunut näiden lisäksi kahdet muutkin velourhousut. Vaaleanpunaisiin jaksoin tehdä aplikoinninkin. =)
Viimeisessä kuvassa neidin oma valinta päivän vaatteiksi. Piristystä kaipaakin tähän sairastamisen keskelle ja näistä ainakin väriä löytyy.

Kommentit

Lähetä kommentti