Täällä taas!

Lomat on sitten lomailtu ja syksyinen aherrus alkanut. Nuorimmainen aloitti ekaluokan ja kouluun oli saatava vähän uutta vaatetta. Ensimmäisenä syntyi Ottobre 4/2011 Carrot Muffin hieman muunneltuna. Oikein näpsäkkä malli ja muuntuu moneksi. Tällä varmasti tehdään vielä useampikin tunika!

Liikuntatunneille tarvittiin myös jotain sopivaa housupuolta, joten muistin kaapissa olevan joskus alesta edullisesti ostetut colleget. Olivat sellaisenaan vielä liian pitkät tytölle, siispä lahkeista palat pois ja pitkää resoria tilalle.Tsadam! Tässäpä lopputulos:


Paidoistakin oli hieman pula. Tämä paita syntyi ihan vahingossa. Tästä oli tulossa tylsä perustrikoo kunnes muistin kivan puhvihihapaidan kaavan Ottobresta viime keväältä. Paita sai hihoihin kivan muodon, mutta miehusta tuntui vielä kaipaavan jotain. Kaappeja kaivellessani käteen osui kiva strassisilityskuva. Miehusta oli nopeasti valmis ja paidasta tulikin lopulta oikein onnistunut!


Kommentit

 1. Toi tunikan kaava näyttää kyllä kivalta. Ja kangaskin on herkullinen :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Mistä olet hankkinut strassikuvan?

  VastaaPoista
 3. Nina, kaava on kyllä hyvä. Suosittelen kokeilemaan!
  Riikka, strassikuvan ostin Kärkkäiseltä. En tiedä onko niitä vielä valikoimissa kun ei ole tullut katsottua siellä käydessä. Muualla en näihin ole törmännyt.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti