My Sophia look-a-like

Tässä blogeja surffatessani osuin tänne ja ihastuin tähän laukkuun totaalisesti. Pari päivää sen kummiteltua ajatuksissani päädyin tekemään siihen kaavat. Valmiitkin olisi voinut tilata, mutten malttanut odottaa. Olen hieman kärsimätön luonne, nääs! 
Kaavat piirrettyäni pengoin kangasvarastoni. Tämä Laura Ashleyn kangas on vuosien takaa. Tein siitä verhot joskun kultaisella 90-luvulla, apua! Sitä jäi kuitenkin metrin pala jota olen huolella säilönyt ja säästänyt. Nyt se päätyi siis laukuksi. Tällainen romanttinen tyyli ei ole ollenkaan minua, mutta pakko oli päästä testaamaan kaava. Lupasinkin valmiin laukun tyttärelle. 


Silitin joka kappaleelle ensin tukikankaan. Se ei kuitenkaan antanut tarpeeksi tukea, joten silitin vielä sellaisesta askarteluhuovasta toisen kerroksen. Nyt tukea tuli tarpeeksi. Vaaleanpunainen tere on valmista nauhaa. Sankojen sisällä on  1,5 cm leveää nauhaa antamassa ryhtiä. Nauhan virallista nimeä en tiedä, mutta sitä näkee käytettävän mm. repuissa.


Vuorissa väri tietysti sävy sävyyn ja hempeän pastellista! Toisella sivulla kolme samankokoista lokeroa. Vastakkaiselle  sivulle olisi voinut tehdä vetoketjutaskun, mutta ehkä sitten seuraavaan laukkuun. Tähän olisin halunnut lisätä vielä jotain yksityiskohtia lisää, mutta käytössä olevat materiaalit vähän rajoittivat. Terenauhaa esim. olisin laittanut näihin päätyjen saumoihin sekä pohjaa kiertämään. 
Mutta ihan tyytyväinen olen näin eka versioksi :) Muokataan sitten niitä seuraavia. 

Kommentit

  1. Tosi näpsäkkä laukku ja niin hempeän värinen, juuri sopiva kevääseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti