Housua paitaa...

Jo pidemmän aikaa olen etsinyt hyvää housukaavaa meidän tytölle. Kaupan housuista löytyy harvoin hyvin istuvia tai muuten malliltaan sopivia. Tyttö kyllä tykkää pitää leggareita ja collareita, mutta niilläkään ei aina voi jokapaikkaan mennä. Niinpä päädyin testaamaan Farbenmixin Bo -housukaavaa. 


Otin nämä kuvattavaksi suoraan käytöstä, joten siksi polvipussit ja näköjään muutama tahrakin jo!
Koko on 134/140 cm ja vähän lisäsin alkuperäiseen kaavaan pituutta. Muutoin tehty ihan kaavan mitoilla. Materiaalina kierrätysfarkkua; taskut jämäkämmästä ja itse housut oikein pehmeästä ja joustavasta farkusta. Vyötäröllä paksumpi resori, jonka sisällä vielä kuminauha tuomassa napakkuutta. 
Takataskun yläreunasta pilkistää punainen tere ja toisen taskun päällä somisteena pätkä koristenauhaa.Pusero pulaa helpottamaan valmistui iltapuhteena perustrikoopaita. Kangas uskomattoman pehmeää raitatrikoota. Kaavana OB:n Ruler raglanpaita. Pääntiellä ainoastaan pieni somiste.

Marin innottamana taidankin seuraavaksi ommella jotain itselle. Peruspaidoille on aina tarvetta ja kaapissa on vielä kankaita tuhottavaksi!
 

Kommentit