Vuoden 2014 ensimmäinen

Pikapika ompeluna eilen illalla syntyi Annille piiiitkä yöpaita. Kankaan tyttö valitsi syksyllä itse eräällä kangaskauppa reissulla. Löytö-Palan palalaarissa oli reilupalanen mursukangasta, jota äiti piti todella poikamaisena, mutta tyttö ei antanut periksi. Aika ajoin Anni muistutteli, että siitä pitäisi jotain ommella, mutta hautasin kankaan aina tuonne kaapinpohjalle. 
Eilen illalla sitten tyttö sen jälleen kerran sieltä kaiveli ja ilmoitti, että siitä pitää nyt ommella pitkä yöpaita. Siihen oli äidinkin helppo lopulta suostua. Olin jo ehtinyt miettiä pääni puhki, että miten saisin edes ripauksen tyttömäisyyttä tuohon kankaaseen saati sitten siitä tulevaan vaatteeseen. Resorin väri vaihtui viimemetreillä oranssista keltaiseen ja hyvä niin. Tuli paljon parempi. 

Jonkinlaista kaavan virkaa toimitti Farbenmixin Fanö- puserokaava. Lähinnä kuitenkin suuntaa antavaa. Väljyyttä lisäsin sivulle miehustaan ja hihaan ja reilusti pituutta. Vajaa tunti siinä meni leikkuuneen päivineen ja yöpaita valmistui sopivasti ennen nukkumaanmenoa. Lämmin oli kuulemma ollut nukkua kun oli riittävästi pituutta paidalla :)

 

Kommentit

  1. Meilläkin tyttö tykkää noista pitkistä yöpaidoista:)

    VastaaPoista
  2. Kangas on hauska ja sininen sopii teidän tytölle. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti