Jokohan riittäisi...

...tämä hiljaiselo täällä blogissa ja alettais taas hommiin??

Kovin on ollut kaunista tämä heinäkuu eikä ihan heti näyttäisi helteille loppua näkyvän, päinvastoin supersellaista vielä tulossa:) No antaa tulla vaan, siihen on varauduttu tekemällä kesäisiä vaatteita vielä näin loppukesälläkin. 

Viimeinen lomaviikko on mennyt enemmän ompelun parissa kuin pihahommissa. Tytölle tein toiveiden mukaisesti pitkän, nilkkoihin asti pitkän hameen. Kangas siihen löytyi Löytö-Palasta, Nanson trikoolaarista. Tuli kuulemma juuri sellainen kuin piti. 
Malli todella simppeli ilman kaavoja. Lantion ympärysmitalla pärjättiin ja sen mukainen suora putki leikattiin. Taakse keskelle sauma, helmaan päärme ja vyötärölle resori ja avot!
 Ja vielä kunnon sovituskuva. 


 Eihän tämä nyt varsinaisesti mikään hellevaate ole kun pituuttakin on tämän verran. Päälle tuntui kuitenkin heti kelpaavan, joten ajaa asiansa.

Huomasit varmaan entistä huolitellumman ompelujäljen helmassa ja resorissa? Muutaman vuoden haaveilun jälkeen hankin vihdoinkin uuden ompelukoneen ja lisäksi peitetikkikoneen. Ihan huippuja molemmat ja täällä ihan intona leikkelen uutta ommeltavaa. Koneet esittelen paremmin seuraavalla kerralla. Siihen asti...moi!


 

Kommentit