Värikäs lintupaita

Viimeisiä lomapäiviä viedään. Lomasäät on olleet mitä mainioimmat, eikä lämpimälle näy vieläkään loppua. Se on hyvä se, vaikka töihin tässä nyt joutuukin. 

Komeista keleistä huolimatta olen puuhaillut aika paljon sisätiloissakin. On tullut ommeltua ja paljon jos vertaa kuluneeseen puoleenvuoteen. Kesäkampettakin on tehty vasta nyt. 


Tämä lintupaita syntyi Farbenmixin  Klein Fanö -kaavalla, josta on muodostunut jo luotto t-paitakaava. Edelliset paidat on ommeltu koon 134/140cm mukaan ainoastaan pituutta lisäten. Nyt se koko on jäänyt jo pieneksi, mutta seuraava 146/152cm puolestaan oli liian iso. Siispä päädyin piirtämään kaavat näiden kokojen väliltä ja uusi kaava vastaa nyt suurinpiirtein 140/146 cm kokoa. Siitä tuli just hyvä. 

Lintukangas on ostettu Löytö- Palasta, vihreä pilkkukangas puolestaan Kärkkäiseltä. Nappi on edesmenneen Tiimarin valikoimasta. 


Mielessä kävi, että kelpaakohan näin värikäs enää tytölle päälle kun tämän hänen tietämättään tein. Onneksi pelko oli turha! Ilmekin sen kertoo :)

 

Kommentit