Kangasostoksilla

Edellisessä postauksessa kerroin ostosreissusta Eurokankaaseen. Meitä lähin liike on Kokkolassa, jonne on matkaa reilut 80 km. Ihan viikottain ei tuota väliä ajele, joten pääasiassa käytän kotikaupungin kangaskauppojen tarjontaa hyväkseni. Täällä onkin ihan kohtuullisen hyvät valikoimat ja varsinkin trikoiden määrä on viime vuoden aikana lisääntynyt huimasti. 
Silti Eurokangas on ihan omaa luokkaansa. Mulle parasta antia ovat palalaarit, joista voi tehdä ihan huikeita löytöjä. Nytkin ennakko-odotukset oli korkealla, eikä EK tuottanut tälläkään kertaa pettymystä. 


Nämä molemmat ovat tyttären löytöjä. Raidallista t-paidan verran ja kukallista mekkoon. Kukallisen pohjaväri on kauniin mintunvihreä. Olisin kelpuuttanut tuota itsellenikin, mutta löysimme vain tuon metrin palasen. 


Ensimmäinen ajatus tämän kankaan nähdessäni oli, että tästä on saatava itselle mekko. Kukkaraita kulkee kivasti kankaan keskellä, joten tästä saisi näyttävän kotelomekon tyyppisen. 


Vasemman puoleinen ruusukangas on paikallisesta Löytö-Palasta. Oli kilokankaissa ja hinta vain 9,90e/kg. Kyltissä luki, että päästää voimakkaasti väriä, pestävä erillään. Pohjaväri on tuollainen denim sininen. Näyttääkin äkkiä katsottuna farkkukankaalta, mutta on aika napakkaa trikoota.

Pupukangas on taas tyttären valinta ja siitä pitäisi tehdä huppari. Malli on vielä vähän hukassa. Materiaali on samaa kuin edellisen postauksen Mansikkahupparissa eli aika paksua collegeneulosta. 

Tässähän näitä taas vähäksi aikaa. Entisiä ei yhtään ollutkaan...


Kommentit

  1. No niin, sieltähän löytyi vaikka mitä! Ei muuta kuin ompelukone surisemaan...
    Kangaskaupan palalaarit ovat ehdottomasti niitä makoisimpia paikkoja. Itse kävin myös lomalla Oulun Eurokankassa ja sieltäkin löytyi yhtä sun toista:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti