Jouluisia juttuja!

Tyttären koulussa järjestetään tulevalla viikolla perinteiset Joulumyyjäiset. Koulun toivomus on, että jokaisen oppilaan kotoa osallistuttaisiin jollain lailla. Meiltä on aina viety mm. leivonnasia sekä arpajaispalkintoja. 
Tänä vuonna tuo myyjäispäivä oli hyvissä ajoin ennakkoon tiedossa ja olin jo suunnitellut valmiiksi meidän osuuden. 
Tekisin patalappuja jouluisista kankaista. Olen pitkin syksyä siivoillut mm. kangaskaappeja(lue:yrittänyt järjestää tilaa viimeaikaisille kangashankinnoille) ja vastaan tuli monenlaista kangaspalasta. Niinpä otin ne vielä sivuun ja säilöin tätä tarkoitusta varten. 
Eilen koitti sitten tuo varsinainen ompelupäivä. Aikaahan olisi ollut parisen kuukautta, mutta viimetinka on se paras hetki ryhtyä tuumasta toimeen meikäläisellä!
Leikkasin kaikki kappaleet ensin valmiiksi ja sitten tikkailin vanun kerrosten väliin. Lopuksi kanttasin kaikki yhteen kyytiin. 


Takarivissä vasemmalla pari suorakaiteen mallista, joissa molemmissa päällipuolella tasku. Näitä voi käyttää patakintaan tavoin. 
Niiden vieressä sydän patalaput ja alarivissä kahden kokoista pyöreää lappusta. Pyöreiden kaavana kaksi erikokoista lautasta. 


Pitkään surffailin tuolla Pinterestissä ja etsin mallia noihin tageihin. Viimein löytyi tällainen ilmainen tulostettava merkki. Liimasin ne vielä ruskealle kartongille ja lisäsin kiinnitysnarut. 


Enää täytyy hinnoitella nämät ja se taitaakin olla homman vaikein osio :)


 

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti! Täytyy myöntää, että oli ihan ensimmäinen kerta:)

      Poista

Lähetä kommentti