Pari paitaa vaihteeksi itselle

Yritys pienentää kangaspinoja on ollut kova. 
Asiaa ei yhtään auttanut parin viikon takainen reissu, jonka pääkohteet olivat Parttitukku ja Eurokangas Kokkolassa. 
Jotain on kuitenkin saatu aikaan ja pikkuhiljaa uutta valmistuu. 

Olen ihan onnettoman säästeliäs viimeisten tilkkujen kanssa kun en mitään raaskisi heittää roskiin. Niinpä tein osasta tällaisista tilkkusista pikku paitoja koossa 74 cm. Lisää seuraa kunhan ehdin leikata. Itsellenikin sain tehtyä pari peruspaitaa. Kaavana näissä molemmissa Allt om handarbete -lehden 9/2014
swetarin kaava omilla muokkauksilla. 
Eka puseron ruusukangas on Eurokankaan paloja. Hihakangas puolestaan ostettu Löytö-Palan loppuunmyynnistä. 


Toisen puseron kankaat on molemmat noita loppuunmyynnistä ostettuja. Tähän muokkasin kaavaa edellistä enemmän. Lyhensin ja pyöristin helman sekä kavensin hieman miehustaakin. Muistelin omistavani valmista resorikanttia juuri tuollaisen turkoosin värisenä ja niinhän sitä löytyi. Sillä kanttasin pääntien sekä käänsin helman. Saumat hurauttelin vielä turkoosilla peitetikillä. 


Kuvien laatu ei ole kaksinen, mutta jospa näistä selvän saisi. 
 

Kommentit

  1. Onpas kivat puserot! Kangaspinojen vajentamista on suunnitteilla täälläkin... Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..Toistaiseksi sukkapuikot ja neulelangat ovat vieneet voiton:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähti vähän lapasesta tuo kankaiden ostelu sen loppuunmyynnin myötä. Nyt on pakko yrittää saada vähemmäksi kun koko ajan jostain putiikista löytyy toinen toistaan ihanampia kankaita :)

      Poista

Lähetä kommentti