Kirppislöytö!

Ihan alkukesästä kävin siskoni kanssa kirppiskierroksella. Kierrettiin Ylivieskan kaikki neljä kirpputoria. Pieneksi kaupungiksi meille on rantautunut yllättävän monta kirpparia ja jokainen näyttää menestyvän hyvin. 
Yleensä tulee kierrettyä vain keskustan Kirppis Ruusunen ja Juurakon Kirppis, mutta tällä kerroksella kävimme nuo kaksi muutakin: KirppisParatiisi ja Wanhan Tavaratalo. En ollut hakemassa mitään tiettyä tällä kertaa ja kohdalle sattuikin ihan huippulöytö! Kenkäfriikki kun olen niin tulee aina katsottua kaikki tarjolla olevat kengät. Kannatti. Silmiin sattui päällisin puolin hyvässä kunnossa olevat Tamariksen kesäiset korkkarit. Väri luonnonvalkoinen, pohja ja korko ruskea puuimitaatio ja ruskeat tikkaukset. 


Lähempi tutkailu sai huomaamaan aika huonossa kunnossa olevan toisen koron. Se oli täynnä pieniä reikiä ja kolhuja. Kauan mietin että mitä näiden kanssa oikein teen. Hintalapussa luki 5€ ja lopulta kengät lähti matkaani. Heti seuraavana päivänä vein ne suutarille ja hetken tuumailtuaan lupasi laittaa ne kuntoon. Suutarisetä oli sitä mieltä, että toinen kenkä oli joutunut joko koiran tai pikkujyrsijän hampaisiin. Omistajaa on varmaan harmittanut, sillä käytön jälkiä muuten kengissä ei juurikaan näy. 

Innostuinpa sitten käymään vaatekaappiani läpi ja miettimään erilaisia asukokonaisuuksia joissa näitä kenkiä käyttäisin. 


Ihan kaksi erilaista kokonaisuutta sain aikaiseksi :) Molemmissa käytetty luonnonvalkoista pitkähköä neuletakkia sekä "uusia" kenkiä. 
Vasen asu: valko-siniraidallinen kynähame, tummansininen toppi, luonnonvalkoinen neuletakki, punainen vyö strassisoljella sekä Tamaris avokkaat
Oikea asu:  tummansiniset kapeat farkut, luonnonvalko-ruskearaidallinen toppi, luonnonvalkoinen neuletakki, ruskea punosvyö sekä Tamaris avokkaat

Välillä tuntuu, että se oma vaatekaappi on pullollaan ei-yhteensopivia- vaatteita, mutta sitten yllättyykin näin iloisesti. Tähänkin pitää opetella, että osaa poimia sieltä vaatekappaleet joita voi keskenään yhdistellä. Tähän yritän nyt jatkossa panostaa, ettei tulisi hankittua kovin paljoa irtonaisia vaatteita vaan yrittäisi mätsäillä niitä jo olemassa oleviin. Capsule Wardrope -sana tarkoittaa juuri tätä. Googlettamalla löytyy vaikka mitä vinkkejä aiheesta! 

Mutta nyt lipsahdettiin vähän tästä aiheesta...Kengät on siis todella hyvät jalassa ja olenpa niitä jonkin verran ehtinyt tänä kesänä käyttääkin. Joten tyytyväinen olen tähän ostokseen! Kirppistely kannattaa!

Kommentit